Saltar a continguts

Oficina de turisme

Navegació

Menú principal

Golf Urgell Pitch & Putt Bellpuig

Nom: Golf Urgell Pitch & Putt Bellpuig
Direcció: Ctra. Bellpuig-Ivars, Km. 1,8
Telèfon: 973 320 742 / 670 230 254
Correu electrònic: Info@golfurgellpitchandputt.com
Horari: 
Primavera-Estiu: 9-21h

Hivern: 9-18h

 

El camp acompanyat de divuit forats també disposa de camp de pràctiques, al qual es pot accedir de manera independent, green de putts, zona d’aproximació i zona de búnquer i una petita botiga. Com sabeu, es tracta d’un esport en què es necesita un aprenentatge continu, i per això tenim l’escola, cursos d’iniciació i perfeccionamnet a preus més que econòmics i, per descomptat, classes particulars.
La casa club amb ambientació rústica és un més dels encants d’aquest complex. És l’eix principal de reunió i vida social del club. Disposa de servei de bar i de restaurant on s’elabora una sabrosa cuina casolana a preu de menú.
També s’utilitza la casa club per acollir els múltiples tornejos de què gaudim. Un bon aperitiu és l’acompanyament perfecte per esperar els resultats dels guanyadors dels tornejos i el sorteig de regals per a tots els participants.
La idea fonamental d’aquest camp és passar un dia molt agradable sol o en companyia d’amics i familiars, amb unes magnífiques vistes, en una empresa declarada d’interès local.

 

Imatge de complement
Imatge de complement
Imatge de complement